NE JEMI

Mollëkuqe.com ofron shërbime të ndryshme si ndërtimin e ueb-faqeve,
blerje të emrit në ".com .net .ch .de .at .al" etj. Dizajne të ndryshme,
Ofrojmë Hapsirë pa limit, Mos hezitoni të na kontaktoni...

Rreth Nesh

Mollëkuqe.com është një kompani e re e cila bënë ndërtimin e ueb-faqeve me një dizajn dhe ndërfaqe të bukur e të përdorshme për të gjithë shfrytëzuesit e internetit duke reklamuar biznesin, blogun apo çfarëdo lloj faqe tjetër për dëshirën apo punën tuaj.

STABILITET DHE SIGURI

Stabiliteti dhe siguria kanë një ndikim dhe seriozitet të madhë, duke u ndjerë sigurt dhe rehat.

PËRGJEGJËSI TË PLOTË

Përgjegjësia ekziston tek Mollëkuqe.com duke mbrojtur klientët dhe duke qenë pranë.

IDE TË REJA

"Sa të jetosh do të mësosh". Edhe idetë e reja kanë rëndësi të madhe në avancim të ueb-faqes.

Punët Tona

Përveç ndërtimit të ueb-faqeve, bëjmë edhe dizajnimin e logove të ndryshme, dizajnime të eventeve, vizitkartava, fletushkave, billboard-ave etj...

WEB DESIGN

PHP, HTML, WORDPRESS,etj.

GRAPHIC DESIGN

ILLUSTRATOR, 3D,etj.

LOGO DESIGN

CORELDRAW, PHOTOSHOP,etj.

STAFI Kreativ

Stafi jonë është në rritje e sipër dhe urojmë të gjithë
zhvilluesit e ueb-faqeve të i bashkangjiten
rrugëtimit tonë në Mollekuqe.com

Arbnor Shala

Developer / Web Designer

Është krijues dhe pjesë e stafit të ndërtimit të faqes mollekuqe.com
Ai është student i masterit në Shkencat kompjuterike dhe Telekomunikim në Universitetin e Prizrenit!
(Founder & CEO)

Shpend Shala

Developer / Graphic Designer

Është krijues dhe pjesë e stafit të ndërtimit të faqes mollekuqe.com
Ai është student në drejtimin e Dizajnit Softuerik (Software Design) dhe Grafik në Universitetin e Prizrenit!
(Founder & COO)

Eksperienca ndër vite
Projekte të kompletuara
Rreshta kodimi
Filxhana me kafe

Quotes THËNIE

Shërbimet Tona

Mollëkuqe.com është një kompani e re e cila bënë ndërtimin e ueb-faqeve me një dizajn dhe ndërfaqe të bukur e të përdorshme për të gjithë shfrytëzuesit e internetit duke reklamuar biznesin, blogun apo çfarëdo lloj faqe tjetër për dëshirën tuaj.

Zgjidhje të përgjithshme

Ne ofrojmë lidhjen e faqes në rrjetet sociale, konfigurime të email-ave në emër të kompanisë tuaj, reklamim dhe lidhje me gjigantin Google etj.

Pajisje digjitale

Interfejsi është i përshtatshëm në pajisje të ndryshme si në kompjuter, iPad apo tablete të ndryshme, telefona të mençur, dhe nëpër sisteme operative të ndryshme.

Dizajnimi grafik

Dizajnimi i mirë është edhe një reklamim i mirë për blogun ose faqen në kompaninë tuaj. Idetë tona janë tërheqëse dhe të pa rezistueshme në aspektin e dizajnit grafik në përgjithësi.

Pagesa kesh/online

Pagesa e shërbimeve tona mund të bëhet në forma të ndryshme varësisht nga mundësia e klientëve tanë (kesh, bank apo online paypal

Ngjyra tërheqëse

Logot dhe dizajnimi i tyre duhet të ketë ngjyra tërheqëse dhe të bukura për syrin tuaj, mollëkuqe.com i kushton rëndësi të madhe dizajnit.

Lehtë për të edituar

Shërbimet tona janë në formate të ndryshme duke iu mundësuar edhe klientët tanë të kenë mirëmbajtjen e faqes së tyre, varësisht nga kërkesat.

NA KONTAKTONI

Për çdo pyetje, sygjerim, informacion ose vetëm të na përshëndetni me një "TUNG",
këtu është vendi ku mund të na shkruani mesazh në email!

 


    Rogovë 50550, Gjakovë, Kosovë

    E-mail: info@mollekuqe.com

     


    +383 44 661 982
    +383 49 339 477